Hírek

 

A Fejér Megyei Művelődési Központ (MMK) - amely jó pár éve már csak nevében megyei, hivatalosan nem vesz részt a közművelődési feladatellátásban -, másik nevén Művészetek Háza tavaly ismét megkapta a Minősített Közművelődési Intézmény címet. Erre pályázni kell, a ház pedig harmadszor is megfelelt a feltételeknek.

Egyre nagyobb a mozgolódás a közhatalmi funkciókkal is kacérkodó civil mozgalmak háza táján. Szanyi Tibor Igen Mozgalma és Székely Sándor Szolidaritás Mozgalma baloldali fordulat érdekében szövetkezik.

A közérdekű adatok mindenki által megismerhetők! Ezen P József sem változtathat. Hogy hány P Józef lehet még a közigazgatásban azt csak sejteni lehet.

Gyászolunk

2019.01.30

NÉMETH LAJOS életének 89. évében, 2019. január 29-én elhunyt. Hamvasztás után a család Székesfehérvárott, a Szent Imre templom altemplomában helyezi örök nyugalomra 2019. február 08-án, pénteken 11:30 órakor.

Ahogy azt már a kezdeményezéseink között korábban is láthatták, társaságunk szívügyének tekinti saját irodája környékének, s egyben szép belvárosunknak értékes színháztörténeti okokból is műemlék épülete állapotának megóvását. A Pelikán Udvar múltjáról és jelenéről már szóltunk a kezdeményezésünk során, amit az alábbi linken találnak!

Székesfehérvár csatlakozik az országos megmozdulásokhoz. Összellenzéki demonstráció a népellenes rabszolgatörvény és a fideszes hazugsággyárak ellen!

Meghívő a november 16-án 08.00 órakor kezdődő közmeghallgatásra

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el